Divadlo pohádek

Program Divadla pohádek v září a říjnu – vstupenky za polovic!

01.06.2024 10:00

Zahajujeme předprodej vstupenek na představení Divadla pohádek v září a říjnu 2024. A tak jako každý rok, nabízíme jako speciální dárek k Mezinárodnímu dni dětí vstupenky za polovic!

Jelikož však letos vychází den dětí na víkend, rozhodli jsme se protáhnout slevovou akci na celý víkend, tj. od 1.6.2024 10.00 do 2.6.2024 23.59 hod. Slevu lze uplatnit pouze při on-line nákupu vstupenek, na pokladně Divadla Bez zábradlí a Divadla Image ji uplatnit nelze. Při platbě bankovním převodem je sleva platná pouze v případě včasné úhrady. Při nedodržení termínu splatnosti nárok na slevu zaniká.

Postup objednávky: U vybraného představení kliknete na odkaz "vstupenky" a zadáte počet objednávaných vstupenek. Zde se vám ještě objeví původní cena. V dalším kroku se přihlásíte, případně vyplníte požadované údaje u jednorázové objednávky, a vyberete způsob platby. I zde se vám stále zobrazují vstupenky za původní cenu. Sleva se vám automaticky zobrazí v předposledním kroku, v rekapitulaci objednávky. Pak již stačí objednávku závazně potvrdit a vstupenky uhradit on-line kartou nebo bankovním převodem.

Počet zlevněných vstupenek pro jednoho zákazníka není nijak omezen. Na všechna představení jsme však do této akce nasadili pouze 100 vstupenek, takže s případnými objednávkami neváhejte. Může se stát, že u některých akcí budou zlevněné vstupenky ke konci slevové akce vyprodané. V pondělí 3.6.2024 pak uvolníme do prodeje (již za plnou cenu) i zbytek hlediště.

Kompletní program ve formátu PDF naleznete zde

TOPlist TOPlist